Bireysel Araç Kiralama Hakkında Merak Edilenler!

  • 16 Ocak 2022

Bireysel Araç Kiralama Hakkında Merak Edilenler!

Bireysel Araç Kiralama Hakkında Merak Edilenler!

Araç kiralama hizmeti firmalar ve bireysel kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Filo kiralama firmaları, araç ve hizmet çeşitliliği sayesinde gelişen bir sektördür. Araç satın almanıza gerek kalmadan günlük, haftalık, aylık ve daha uzun dönemler için dilediğiniz araçları kiralayabilirsiniz. Bireysel araç kiralama ile maliyetlerden ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kurumsal ve bireysel araç kiralama hizmetleri farklı araç marka ve modellerini, araç sınıflarını seçerek daha keyifli seyahat etmenizi sağlar. Borlease araç kiralama ekibi olarak bireysel araç kiralama hakkında merak edilenleri sizler ile paylaşacağız. 

Bireysel Araç Kiralama Nedir?

Araç kiralama hizmeti ihtiyacınız olan araçları istediğiniz süre boyunca kiralamanıza olanak sağlar. Peki insanların yoğun olarak kullandığı ve tercih ettiği bireysel araç kiralama nedir? 

Bireysel araç kiralama, kurum ve şirketler aracılığıyla değil bireysel olarak ihtiyaç duyulan aracın kiralanmasıdır. Kendi aracı olmayan veya aracı yetersiz olan kullanıcılar farklı araç sınıflarından araç seçerek kısa ve uzun dönemde araç kiralayabilirler. İhtiyacınız olan aracın yakıt türünü, modelini ve markasını seçebilirsiniz. Aynı zamanda kullanmaya alışık olduğunuz vites türünü de belirleyebilirsiniz. Bireysel araç kiralama sayesinde araç satın alma ücreti ve toplu taşıma maliyetinden tasarruf edebilirsiniz. Kiraladığınız araçlarla iş seyahatlerinizi, tatillerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. 

 

Uzun Dönem Bireysel Araç Kiralamanın Avantajları!

Araç kiralamak isteyen kullanıcılar araçlarını kısa dönem ve uzun dönem kiralayabilirler. Hafta sonu tatili, ani gelişen iş toplantıları gibi kısa süreli etkinliklerde günlük, haftalık ve 6 aylık süre boyunca kısa dönem araç kiralama uygulamalarından faydalanabilriler. Uzun dönemde ise kiralama süresi 12 ay ile 48 ay arasında değişmekte ve bireysel kullanıcılara farklı avantajlar da sunulmaktadır. Peki uzun dönem bireysel araç kiralamanın avantajları nelerdir? Bu avatajları aşağıdaki gibidir: 

  • Yeni araç alma ihtiyacı duymazsınız. Böylece araç alırken toplu para çıkışının önüne geçer. Esnek ve uygun ödeme planları ile uzun dönemde aylık taksitlendirmeler ile kiralama ücretini ödeyebilirsiniz. 
  • Kendi araçlarınızın ikinci el değer kaybı, eskime payı gibi risklerle uğraşmazsınız. Kiraladığınız araçları tekrar satmak için zaman harcamazsınız. Sözleşmede yazan teslim tarihine göre aracınızı geri teslim edersiniz. 
  • Uzun dönem bireysel araç kiralama ile farklı araçları kullanabilirsiniz. Kiralama süresi boyunca tek bir aracı kullanmak zorunda kalmazsınız. Koltuk sayısı yetersiz geldiğinde daha geniş bir araçlara, uzun yollarda daha az yakan araçlara geçiş yapabilirsiniz.
  • Borlease kısa ve uzun dönemli kiralamalarda araçların bakımını, arıza ve kaza durumlarında yedek araç, yol yardım desteği ile müşterilerine destek vermektedir. Periyodik bakımlarını, oluşan arızaları çözmek için Türkiye’nin her yerinde bulunan teknik servislerimize araçlarınızı götürebilirsiniz. 
  • Trafiğe çıkabilmek için yaptırmak zorunlu olduğunuz kasko ve araç sigortalar, kiralama hizmetinden faydalandığınız süreçte Borlease tarafından yapılmaktadır. Ayrıca aracın ödenmesi gereken vergileri gibi operasyonel işlemlerle uğraşmazsınız. 

 

Bireysel Araç Kiralama Fiyatları Nelerdir?

Bireysel araç kiralama hizmetinden faydalanmak pek çok avantaj sunmaktadır. Bireysel araç kiralama fiyatları aracın model ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bireysel araç kiralama hizmetinden faydalanmak istediğinizde araçların sınıfı, yakıt ve vites türü, marka ve modeli fiyatı etkileyen faktörlerdendir. Bunlarla birlikte uzun dönem kiralamalar, kısa dönem kiralamaya göre daha uygun fiyatlıdır. 

Borlease, bireysel ve operasyonel kiralama hizmeti ve uzman ekibiyle hizmet verirken en uygun fiyatları sizlere sunmaktadır. Bireysel kiralamak istediğiniz araçların marka, model, km ve yakıt türünü, kiralamak istediğiniz süreyi belirlemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.