Varex Egzoz Nedir? Varex Egzoz Nasıl Çalışır?

Varex Egzoz Nedir? Varex Egzoz Nasıl Çalışır?
  • 16 Eylül 2023

Varex Egzoz Nedir? Varex Egzoz Nasıl Çalışır?

Varex Egzoz Nedir? Varex Egzoz Nasıl Çalışır?

Arabanızı orijinal, spor araba havasına sokmak istediğinizde varex egzoz tercih edebilirsiniz. Varex egzoz sisteminde arabanın egzozundan daha yüksek ses çıkması sağlanır. Arabaya sonradan eklenebilen, standart bir araba aksesuarı olmayan varex egzozun kullanımıyla ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Belirli bir ses sınırını geçen egzoz eklenmiş arabalara varex egzoz cezası uygulanabilmektedir. 

Varex Egzoz Nedir? 

Varex Egzoz elektronik bir kontrol sistemiyle egzoz sesini değiştirmeye ve kontrol etmeye yarar.  

Varex Egzoz Nasıl Çalışır? 

Arabanın egzoz sisteminde değişiklik yapılır böylece arabadan daha yüksek sesli bir egzoz sesi duyulur. Uzaktan kontrol edilebilen bu sistemde egzoz sesi kısılabilir ve artırılabilir. Bazı sürücüler varex egzozu sadece görüntüsünden dolayı arabalarında kullanmaktadır. Varex egzoz kumandalı şekilde kullanılabilmektedir.  

Varex Egzoz Araca Zarar Verir mi? 

Arabanızın genel sisteminde yapacağınız ufak değişiklikler arabanın birbiriyle kusursuz şekilde işleyen bütününü bozabilir. Varex egzoz kullanımında motorun güç miktarı da artacağından motor normalden fazla çalışır ve motorda sorunlar olabilir.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Egzozdan Çıkan Su ve Dumanın Nedenleri Nelerdir?

varex

Varex Egzoz Yasal mı? 

Varex egzozdan çıkan ses çevreye aşırı bir rahatsızlık vermemelidir. Yüksek sesli bir uygulamada sürücülere trafik cezası kesilir. Ayrıca her arabanın özellikleri, durumu uygulamayı etkilemektedir. Kabul edilebilir bir seçenek belirlemek ve istediğiniz konforu sağlamak için arabanızı aldığınız şirketten uygulama öncesi destek almanızı tavsiye ediyoruz. 

Varex Egzoz Araç Muayeneden Geçer mi? 

Varex egzoz uygulaması arabaya kaydedilemediği için varex egzoz eklenmiş bir araba araç muayenesinden geçememektedir. 

Varex egzozla arabanın görüntüsü daha spor, şık yapılabiliyor. Bir veya çift belirgin egzoz borusu arabaya nostaljik bir görünüm katabilir. Varex egzozu sesini kısılabilen, kapatılabilen şekilde kurarsanız istemediğiniz zaman aksesuarı kullanmama, vazgeçme imkânını kendinize sağlamış olursunuz. 

Borlease olarak, araç kiralama konusundaki uzmanlığımız ve geniş araç yelpazemizle size en uygun aracı sunmayı amaçlıyoruz. Mevsime, sürüş tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre esnek planlarla hizmet veriyoruz. Sürüş deneyiminizi daha da özel kılmak ve konforlu bir tercih yapmak için sizleri Borlease ayrıcalığıyla tanışmaya davet ediyoruz.