Günlük Araç Kiralama: Keyifli ve Konforlu Seyahatlerin Yeni Adresi

Günlük Araç Kiralama: Keyifli ve Konforlu Seyahatlerin Yeni Adresi
  • 14 Haziran 2023

Günlük Araç Kiralama: Keyifli ve Konforlu Seyahatlerin Yeni Adresi

Günlük Araç Kiralama: Keyifli ve Konforlu Seyahatlerin Yeni Adresi

Günümüzde piyasası göz önüne alındığında araba sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Artan araç fiyatlarının etkisinden kurtulmak ve keyifli, konforlu seyahat etmek isteyenler ise “Günlük Araç Kiralama” hizmetinden faydalanıyor.  

Günlük araç kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popüler bir hale geldi. Özellikle günübirlik seyahatlerde tercih edilen günlük araç kiralama hizmeti, avantajlarıyla dikkat çekiyor. 

Peki, günlük araç kiralama avantajları nelerdir? Günlük araç kiralama ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşabilmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz. 

Günlük Araç Kiralama Nedir? 

Günlük Araç Kiralama adından da anlaşılabileceği üzere minimum 24 saatlik araç kiralama işlemine verilen isimdir. Günlük araç kiralama genellikle gün içindeki işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir.  

Hayatınızın Her Anında Günlük Araç Kiralama Avantajlarından Yararlanın 

Günlük araç kiralamanın avantajlarından bazıları şu şekildedir; 

  • Dilediğiniz marka ve modeldeki aracı kiralayabilirsiniz.
  • Bir satın almaya kıyasla çok daha düşük bir bütçeyle araç kullanabilirsiniz.
  • Araç sahibi olmanın getirdiği çeşitli vergi ve yasal yükümlülüklerle uğraşmazsınız. 
  • Yine aynı şekilde bir araç sahibi olduğunuzda aracınızın bakım ve muayene gibi işlemlerini takip etmeniz gerekmektedir. Ancak günlük araç kiralama ile böyle işlemlerle ve bu işlemlerin giderleriyle uğraşmazsınız.
  • İşleriniz ya da seyahatleriniz için ihtiyacınız olan aracı hızlı bir şekilde kiralayabilir ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. 

Genel olarak günlük araç kiralama avantajları bu şekildedir. Tüm ve bu avantajlardan ve daha fazlasından faydalanabilmek için günlük araç kiralamanız yeterli olacaktır.  

Günlük Araç Kiralama ile Araca Sahip Olmak Arasındaki Fark Nedir? 

Günlük araç kiralama ile satın almanın arasındaki en büyük fark; araç kiralama işleminden sonra kiraladığınız süre boyunca o aracı kullanma hakkına sahip oluyorsunuz. Araç sahibi olduğunuzda ise aracı satışa çıkarana kadar kullanabiliyorsunuz. 

Araca sahip olduğunuzda aracın zorunlu trafik sigortası ve periyodik bakımları gibi tüm yasal yükümlülükler ve giderler size ait oluyor. Araç kiraladığınızda ise sigorta ve bakım gibi gider araç kiralama firmasına aittir.  

Günlük araç kiralama ile araca sahip olma arasındaki temel farklar bu şekildedir. Bunlara ek olarak bir araç sahibi olduğunuzda sürekli olarak aynı model ve markadaki aracı kullanırsınız. Günlük araç kiralamada ise dilediğiniz marka ve modeldeki aracı kiralayabilirsiniz. 

Günlük Araç Kiralama Fiyatları Konusunda Bilmeniz Gereken Her Şey 

Günlük araç kiralama fiyatları pek çok farklı parametreye göre değişiklik gösterebiliyor. Aracın markası ve modeli fiyatlandırmayı en çok etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Bununla birlikte günlük araç kiralama fiyatları, araç kiralama firmasına göre değişiklik gösterir. Aynı marka ve modeldeki bir aracın günlük kiralama bedeli, iki farklı araç kiralama firmasında farklı olabilir. Bu yüzden günlük araç kiralama hizmetinden faydalanmadan önce piyasa araştırması yapmanız tavsiye edilir. 

Günlük Araç Kiralama Şirketi Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken İpuçları 

Günlük araç kiralama hizmetinden tam anlamıyla faydalanabilmek için doğru günlük araç kiralama şirketini tercih etmelisiniz. Tercih edeceğiniz günlük araç kiralama şirketi güvenilir ve bilinir bir marka olmalıdır. Araç kiralama yapacağınız şirket hakkında araştırma yapmanız gerekmektedir.  

Araç kiralama şirketi tercih ederken şirkette dilediğiniz marka ve modedeki aracın bulunduğuna emin olmalısınız. Ayrıca kiralama sözleşmesini imzalamadan önce mutlaka incelemeniz tavsiye edilmektedir. 

Bu noktada Borlease olarak hizmetinizdeyiz. 2013 yılından bu yana araç kiralama sektöründe aktif olarak hizmet veriyoruz. Günlük, aylık ya da yıllık araç kiralama ve filo kiralama gibi hizmetlerimizden faydalanabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.